Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Beşiktaş Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Telefon : 02122272256
Belgegeçer : 02122273046
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://besiktasram.meb.k12.tr
Adres : Yıldız Mahallesi Çırağan Caddesi Nu 34 Beşiktaş / İSTANBUL
VİZYON : Psikolojik danışma, rehberlik, özel eğitim hizmetleriyle bireylerin gelişimlerini desteklemek; araştırma, geliştirme çalışmalarıyla meslek alanına katkı sağlamak, yeni ihtiyaçlar oluşturmak, koruyucu ruh sağlığı ve psikolojik yardım alma anlayışını yerleştirmek, hizmetlerden yararlanımı en üst düzeyde gerçekleştirmek ve hizmet alanında öncü bir kurum olmaktır.
MİSYON : Psikolojik danışma, rehberlik ve özel eğitim hizmetlerini bilimsel gelişmeler doğrultusunda,nitelik boyutuyla sürekli geliştirmek, takım anlayışıyla halkımıza sunmaktır.
BAŞARILAR :

Derslik :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08.30 - 17.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Merkezimiz Ziya Kalkavan ve İTÜ MTAL kampüsü içerisinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezimize Beşiktaş Meydanı´ndan Çırağan Caddesi güzergahında ilerleyerek ulaşabilirsiniz. Belirtilen güzergah doğrultusunda ulaşım yürüyerek yaklaşık 10 dakika, araçla ise 4 dakika sürmektedir. Toplu taşıma ile İETT Yahya Efendi Durağında inerek merkezimize ulaşabilirsiniz. Merkezimiz Ziya Kalkavan ve İTÜ MTAL kampüsü içerisinde yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : BÜYÜK ADIM İSTANBUL İSTKA PROJE ORTAĞI 2016-2017 2015-2017 SÜRESİNCE TOPLAMDA 8 YEREL-1 TÜBİTAK ORTAKLIĞI-3 AB PROJESİ
Yazdır :